Breng oud-Hollandse gezelligheid naar uw evenement

Wanneer u op zoek bent naar een poffertjeskraam in Zwolle, kiest u dan voor de beste poffertjesbakker van het land: Klooster Poffertjes. Ooit begonnen als hobby in 1972 is onze poffertjeskraam inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in Nederland. Onze poffertjeskramen hebben een oud-Hollands uiterlijk. Hiermee brengt u niet alleen sfeer naar ieder feest in Zwolle, maar kiest u ook nog eens voor de lekkerste poffertjes van het land. Daarnaast beschikt Klooster Poffertjes ook over een suikerspinmachine. Wij maken naast poffertjes dus ook graag suikerspinnen voor u. Hoe kunnen wij u helpen?

Voor iedere gelegenheid en op iedere locatie

De afmetingen van onze poffertjeskraam zijn 2 bij 3 meter. Doordat onze poffertjeswagen klein van stuk is, kan onze poffertjes kraam op vrijwel iedere plek in Zwolle neergezet worden. Daarnaast zijn onze kramen demontabel. Is de locatie waar u onze poffertjeskraam geplaatst wilt hebben moeilijk te bereiken, omdat we door nauwe steegjes moeten? Geen enkel probleem! Wij halen onze kraam dan uit elkaar en manoeuvreren de wagen door kleine passages. Tevens is het hierdoor mogelijk om op meerdere etages poffertjes te bakken. Of u ons nu wilt inhuren voor een klein familiefeestje of een groot evenement, wij komen graag met onze poffertjeskraam naar Zwolle toe.

Onze poffertjeskraam huren?

Doordat onze poffertjeswagen klein van stuk en demontabel is, kunt u onze poffertjeskraam huren voor diverse gelegenheden in Zwolle. Denk hierbij aan:

  • Een familiefeest, omdat iemand 50 wordt of een trouwdag viert
  • Een schoolfeest, zoals een gala of de afsluiting van een jaar
  • Grotere evenementen. Zo hebben wij al in de IJsselhallen in Zwolle gestaan voor CARP (de grootste Karpersbeurs van Europa), maar ook op de Turfvaartdagen in Appelscha

Voor welke gelegenheid wilt u onze poffertjeskraam inhuren? Wij bespreken graag samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Neemt u vandaag nog contact met ons op.

Poffertjeskraam Zwolle

Meer weten over onze poffertjeskraam in Zwolle?

Heeft u nog vragen over onze poffertjeskraam? Of wilt u graag meer informatie over wat wij voor u in Zwolle kunnen doen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag wanneer u nog vragen heeft. U kunt ons bereiken door het online formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar [email protected]. Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Belt u hiervoor dan naar 0513-432287. Kies voor de lekkerste poffertjes van Nederland en schakel onze poffertjeskraam in Zwolle in.