Vers gebakken poffertjes op uw evenement?

Wilt u graag een poffertjeskraam huren, kiest u dan voor Klooster Poffertjes. Wij bakken de lekkerste poffertjes van heel het land. Wist u dat deze smakelijke traktatie oorspronkelijk uit Frankrijk komt en ontdekt is door monniken? Tijdens de Franse Revolutie was meel schaars, omdat dit product naar het Franse leger werd gestuurd en niet naar de bevolking. Om toch hosties te kunnen maken, werden de monniken gedwongen om naar andere ingrediënten op zoek te gaan. Zo ontstond het poffertje zoals wij die nu kennen. Wilt u ook deze lekkernij op uw festijn? Huur dan onze poffertjeskraam.

U kunt onze poffertjeskraam huren voor:

De afmetingen van onze poffertjeskraam zijn 2 bij 3 meter. Onze kraam is dus niet heel groot, waardoor u onze poffertjeswagen voor zowel grote locaties als kleine ruimtes kunt huren. Is uw locatie moeilijk te bereiken, bijvoorbeeld omdat de wagen door een smalle toegangspoort of –weg gemanoeuvreerd moet worden? Ook dan kunt u onze poffertjeswagen huren. Wij kunnen onze poffertjeskraam namelijk demonteren. Hierdoor is het voor ons zelfs mogelijk om met onze poffertjeswagen door smalle wegen heen te rijden. Ook kunnen wij hierdoor poffertjes bakken op diverse etages.

Profiteer ook van onze voordelen

Voor het huren van een poffertjeskraam bent u bij Klooster Poffertjes helemaal aan het juiste adres. Bij ons staat u als klant centraal en wij doen dan ook graag dat beetje extra voor u. Wij bieden u dan ook de volgende voordelen:

  • U kunt onze poffertjeswagen huren voor zowel grote als kleine evenementen.
  • Onze poffertjesbakker is een professionele 1e kok.
  • Doordat wij onze poffertjeskraam uit elkaar kunnen halen, is het zelfs mogelijk om onze kraam op een kleinere locatie neer te zetten.
  • Naast poffertjes kunnen wij ook suikerspinnen voor u maken.
    U kunt onze poffertjeskraam huren door heel het land.

Poffertjeskraam huren

Graag meer weten? Neem contact op

Heeft u nog een vraag over het huren van onze poffertjeswagen? Of wilt u graag weten of wij naar uw evenement kunnen komen? Neem dan contact met onze medewerkers op. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen en naar ons toesturen. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. U kunt ook een e-mail naar [email protected] sturen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0513-432287. Wanneer u onze poffertjeskraam gaat huren, dan maakt u van uw feest een ware smulpartij!