Haal sfeer naar uw evenement

Op zoek naar een oud Hollandse poffertjeskraam? Dan bent u hiervoor bij Klooster Poffertjes op de juiste plek. Wij hebben geruime ervaring als poffertjesbakker en brengen oud Hollandse sfeer en gezelligheid naar ieder evenement. Door het nostalgische uiterlijk van onze poffertjeskraam wordt het oud Hollandse van poffertjes eten extra benadrukt. Wij bakken poffertjes door heel Nederland. Wanneer komen wij naar u toe?

Evenementen door heel Nederland

Wij zijn ooit in 1972 begonnen met het bakken van poffertjes op verschillende gelegenheden. Inmiddels is onze oud Hollandse poffertjeskraam een begrip in Nederland geworden. Door de jaren heen hebben wij met onze poffertjeskraam op verschillende gelegenheden, groot en klein, door het hele land mogen staan. Zo stonden wij in 2014 op het Bevrijdingsfestival in Friesland, maar staan wij ook regelmatig in de IJsselhallen in Zwolle voor verschillende beurzen en zelfs concerten. Maar u kunt onze oud Hollandse kraam ook met regelmaat terugvinden op een braderie of een familiefeest.

Hierom kiest u onze oud Hollandse poffertjeskraam

Wij maken niet alleen de lekkerste poffertjes voor u klaar, maar bij ons profiteert u ook van de volgende voordelen:

  • Met onze oud Hollandse kraam brengen wij sfeer naar elk feest of evenement.
  • Door de afmetingen van onze poffertjeskraam kan deze op zowel grote als kleine locaties geplaatst worden.
  • Onze poffertjes worden klaargemaakt door een professionele kok.
  • Onze poffertjeskraam kunnen wij uitbreiden met een terras.
  • Wij maken naast oud Hollandse poffertjes ook graag suikerspinnen voor u met onze suikerspinmachine.

Oud Hollandse poffertjeskraam

Wat mogen wij voor u doen?

Heeft u nog een vraag over onze poffertjeskraam? Of wilt u graag onze oud Hollandse kraam inhuren? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. Hiervoor kunt u ons een e-mail zenden naar [email protected] of vult u het contactformulier in op onze site. Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Dan kunt u ons bereiken op 0513-432287. Wij helpen u graag wanneer u nog vragen heeft. Ook onze lekkere poffertjes proeven? Kies dan voor onze oud Hollandse poffertjeskraam en maak van uw partij een smulfestijn.