Oer-Hollandse poffertjes op uw feest?

Voor de beste en lekkerste poffertjes van Nederland moet u bij onze poffertjeskraam zijn. Onze poffertjes worden gebakken door een heuse kok met jarenlange ervaring. Naar eigen recept maken wij deze lekkernij voor u op locatie. U kunt alleen onze kraam inhuren, maar het is ook mogelijk om onze poffertjeswagen uit te breiden met een terras. Wij hebben al op veel evenementen in het land mogen staan. Zo waren wij bij een concert van K3 in Zwolle, maar hebben wij ook al een keer onze poffertjes mogen bakken in een dierentuin, tussen de lama’s en pelikanen.

Waarvoor kunt u onze poffertjeskraam inhuren?

Onze poffertjeskraam is niet zo heel groot, slechts 2 bij 3 meter. Door zijn geringe afmetingen kan onze poffertjeswagen op vrijwel iedere locatie in het land geplaatst worden. Daarnaast kunnen wij onze kraam demonteren. Hierdoor is het mogelijk om onze poffertjeskraam zelfs door de kleinste steegjes heen te manoeuvreren. Ook kunnen wij daardoor op verschillende etages bakken. U kunt ons dan ook voor onder meer deze gelegenheden inhuren:

  • Een feest voor uw familie of gezin. Denk hierbij aan iemand die zijn of haar 50ste verjaardag viert, maar ook aan een bruidspaar dat hun 25ste trouwdag viert
  • Een bedrijfsfeest, zoals de opening van een bedrijfspand of winkel, of een kerstborrel
  • Een groot evenement, bijvoorbeeld een braderie of een beurs

Wilt u graag onze poffertjeskraam inhuren voor een andere gelegenheid? Neemt u dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.

Poffertjeskraam

Breng gezelligheid naar uw evenement

Toen wij ooit begonnen in 1972 had onze kraam een simpele uitstraling. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip en zijn onze kranen ook niet langer meer eenvoudig. Door het oud-Hollandse karakter van onze poffertjeskraam brengen wij sfeer en gezelligheid naar elk evenement waar wij staan. De uitstraling van onze poffertjeswagen benadrukt het oud-Hollandse gevoel van poffertjes eten. Naast dat u dus de lekkerste poffertjes in huis haalt met onze poffertjeskraam, brengt u ook een blikvanger naar uw feest met onze kraam.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over het huren van onze poffertjeskraam? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? U kunt in dat geval altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze medewerkers zijn te bereiken op 0513-432287. U kunt ook het online formulier op onze site invullen en naar ons toesturen. Of zendt een e-mail naar [email protected]. Kies ook voor dé beste poffertjesbakker van het land en huur onze poffertjeskraam.