Wilt u een poffertjeskraam huren?

Voor de beste poffertjeswagen van het land moet u bij Klooster Poffertjes zijn. De oorsprong van poffertjes ligt in Frankrijk. Omdat het meel tijdens de Franse Revolutie schaars was, moesten de Franse kloosterbroeders op zoek naar een ander ingrediënt om hun hosties van te maken. Een van de ingrediënten waar ze voor kozen, was boekweit. En op deze manier ontstond het poffertje zoals wij deze tegenwoordig kennen. Ook onze poffertjes op uw evenement? Geen probleem, wij komen graag bij u langs!

Onze poffertjeswagen biedt u:

Onze poffertjesbakker heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. In onze poffertjeswagen bakken we niet alleen dé lekkerste poffertjes voor u, maar zetten wij ook graag die stap extra voor u. Zo profiteert u bij ons altijd van het volgende:

  • Of het nu gaat om een braderie of een besloten familiefeest, wij bakken poffertjes op zowel grote als kleine evenementen.
  • Onze poffertjeswagen kan op bijna iedere plek gestald worden vanwege zijn geringe afmetingen (2 bij 3 meter).
  • Naast dat wij poffertjes voor u kunnen bakken, maken wij ook graag suikerspinnen voor u met onze suikerspinmachine.
  • Aan het roer van onze poffertjeskraam staat een 1e kok.
  • U kunt onze poffertjeswagen door heel het land inhuren.

Poffertjeswagen

Ook sfeer op uw feest?

Ooit begonnen wij met een simpele poffertjeskraam. Inmiddels beschikken wij over meerdere kramen. Hierdoor kunnen wij met zowel een elektrische als een gasoven poffertjes voor u klaarmaken. Onze wagens hebben een oud-Hollands uiterlijk. Het karakter van onze poffertjeswagen wordt zelfs doorgetrokken in het interieur van de kraam. Zo werken wij met bakspullen die een nostalgisch uiterlijk hebben en vindt u op en in onze poffertjeswagen kleine oud-Hollandse details, zoals schilderingen. Met onze poffertjeskraam haalt u een echte blikvanger naar uw feest en creëert u een smakelijke gezelligheid.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over de huur van onze poffertjeswagen? Of heeft u nog andere zaken waar u graag meer informatie over wilt hebben? Vult u dan direct het online formulier in en stuur het naar ons op. Wij komen dan zo vlug mogelijk op uw bericht terug. U kunt ons ook mailen op [email protected]. Of bel ons op 0513-432287. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook de beste poffertjes van het land proeven? Huur dan ook onze poffertjeswagen voor uw feest of gelegenheid.