Dé beste poffertjes van Nederland

Wilt u graag een poffertjes kraam huren? Ga dan voor Klooster Poffertjes. Wij zijn al sinds 1972 actief als poffertjesbakker. Door de jaren heen hebben wij al op verschillende gelegenheden onze lekkernij mogen klaarmaken. Zo stonden wij in 2014 op het Bevrijdingsfestival in Leeuwarden en staan wij met regelmaat in de IJsselhallen voor verschillende beurzen en andere evenementen. Ook kunt u ons regelmatig op braderieën en familiefeesten vinden. Of u ons nu inhuurt voor een groot of klein feest, wij maken er een smulpartij van!

Onze poffertjes kraam huren?

Door de grootte van onze kraam kunnen wij op bijna iedere locatie in Nederland poffertjes voor u bakken. Heeft u veel ruimte? Dan kunnen wij onze wagen zelfs uitbreiden met een terras? Is er weinig plek? Dan demonteren wij onze poffertjes kraam en bakken wij onze lekkernij op meerder etages. U kunt onze kraam huren voor onder andere de volgende gelegenheden:

  • Bedrijfsfeesten. Denk hierbij aan een 25-jarig jubileum of een opening van een winkel
  • Familiefeesten. Bijvoorbeeld omdat iemand 50 jaar wordt of een trouwfeest geeft
  • Evenementen. Zoals braderieën, een beurs of concerten
  • Schoolfeesten. Denk dan aan een gala of de afsluiting van een schooljaar

Wilt u graag onze poffertjeswagen huren voor een ander evenement? Neemt u in dat geval contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Poffertjes kraam huren

Gezelligheid op uw evenement

Ooit begonnen wij met een kraam met een eenvoudig karakter. Tegenwoordig hebben wij meerdere kramen. Ieder van deze poffertjeswagens heeft een oud-Hollands uiterlijk. Onze poffertjes kraam heeft een nostalgisch decor en zelfs het interieur van onze poffertjeswagen is hierop aangepast. Dankzij de uitstraling van onze kramen wordt het oud-Hollandse gevoel van poffertjes eten versterkt. Door onze poffertjeswagen in te huren, maakt u dan ook niet alleen een smulfestijn van ieder feest, maar haalt u ook een echte blikvanger in huis.

Nog vragen?

Wilt u graag een kraam huren? Of wilt u eerst meer informatie over ons? Neemt u in dat geval vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze site in te vullen en naar ons toe te zenden, maar u kunt ons ook mailen op [email protected]. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons op uw bericht. Heeft u liever persoonlijk contact met ons? Dan kunt u bellen naar 0513-432287. Wilt u de beste poffertjesbakker op uw evenement? Dan moet u onze poffertjes kraam huren!