Suikerspinnen op uw evenement?

Wilt u graag een suikerspinmachine huren? Dan bent u bij Klooster Poffertjes op de goede plek. Naast een poffertjeskraam maken wij ook graag suikerspinnen voor u. Sinds 1972 zijn wij al werkzaam als poffertjesbakker en maker van suikerspinnen. Wij zijn dan ook een bekende naam in Nederland. Door menig klant zijn wij bestempeld als dé beste van het land. Bent u onze volgende tevreden klant?

Overal in Nederland

U kunt bij ons een suikerspinmachine huren voor elk feest of gelegenheid. Wij hebben al op verschillende grote evenementen door heel het land mogen staan. Zo hebben wij al een keer bij een K3 concert in de IJsselhallen, maar kunt u ons ook regelmatig op familiefeesten of braderieën vinden. Het is voor ons dan ook geen enkel probleem om suikerspinnen te maken met onze suikerspinmachine voor vijftig of vijftigduizend man. Wilt u onze machine graag huren, maar heeft u weinig ruimte tot uw beschikking? Ook dan komen wij graag naar u toe. Onze kraam is klein: 2 bij 3 meter. Daarnaast kunnen wij onze wagen demonteren. Met onze suikerspinmachine kunnen wij zelfs door nauwe passages heen manoeuvreren. Voor welke gelegenheid of op welke locatie u onze machine wilt huren, wij komen graag naar u toe om suikerspinnen te maken.

Suikerspinmachine huren

Een suikerspinmachine huren

Voor het huren van een machine om suikerspinnen te maken, kunt u ook een andere onderneming inschakelen. Wij van Klooster Poffertjes begrijpen dat. Daarom zetten wij graag die stap extra voor u. Zo vindt u bij ons altijd het volgende:

  • Onze suikerspinmachine heeft een windkap. Doordat een suikerspin licht van gewicht is, kan het gespinde suiker al door een beetje wind alle kanten opvliegen. Het gebruik van een windkap op onze suikerspinmachine voorkomt dit.
  • Wij maken suikerspinnen in verschillende kleuren.
  • U kunt ook een kraam van ons huren voor het bakken van poffertjes.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Heeft u nog een vraag voor ons? Of wilt u graag meer weten over het huren van onze suikerspinmachine? Dan kunt u natuurlijk contact met onze medewerkers opnemen. Belt u hiervoor naar 0513-432287. Ook kunt u het contactformulier dat u op onze site vindt, invullen of stuurt u ons een mail via [email protected]. Onze medewerkers helpen u graag verder en vertellen u graag meer over onze suikerspinmachine huren.