Dé beste en lekkerste poffertjes op uw feest?

Wist u dat poffertjes van oorsprong een Franse ontdekking zijn? Deze lekkernij is per ongeluk ontdekt door een paar kloosterbroeders tijdens de Franse Revolutie. Meel was in die tijd schaars, omdat alle beschikbare etensmiddelen aan het Franse leger werden gegeven. Om toch hun hosties te kunnen maken, moesten de kloosterbroeders op zoek naar een alternatief. Zo ontstond het poffertje zoals wij die nu kennen. Bij Klooster Poffertjes bent u aan het juiste adres voor deze lekkernij. Voor welk festijn wilt u ons inhuren?

Sfeer op uw evenement?

Wilt u graag oud-Hollandse gezelligheid naar uw evenement of feest brengen? Kies dan voor Klooster Poffertjes. Wij maken van iedere gelegenheid een ware smulpartij. Onze kramen hebben een oud-Hollands uiterlijk. Hiermee wordt de nostalgische sfeer rondom het eten van poffertjes benadrukt. Of u ons nu inhuurt voor een braderie of een jubileum, onze poffertjeskramen zorgen voor een gezellige sfeer. Wilt u poffertjes gebakken hebben, maar is de locatie klein of lastig te bereiken? Dat is voor ons geen enkel probleem. Onze wagens zijn praktisch qua formaat en ook demontabel. Wij kunnen zelfs door nauwe straatjes onze kramen manoeuvreren en, mocht het nodig zijn, dan kunnen we zelfs onze traktatie op etages bakken.

Waarom kiezen voor onze poffertjes? Daarom!

Bent u op zoek naar een poffertjeskraam voor een gelegenheid, dan heeft u de keuze uit diverse poffertjesbakkers. Dat snappen wij van Klooster Poffertjes. Kiest u echter niet voor ons, dan doet u uzelf tekort. Onze bakker bakt niet alleen dé lekkerste poffertjes van het land, maar u profiteert bij ons ook van het volgende:

  • Wij kunnen poffertjes op iedere locatie in Nederland bakken, omdat onze poffertjeswagen klein van stuk is en ook nog eens demontabel is.
  • Naast dat wij deze lekkernij voor u kunnen maken, kunnen wij ook suikerspinnen voor u maken. Wij hebben namelijk een suikerspinmachine.
  • Of het nu gaat om een klein familiefeest of een groot (meerdaags) evenement, wij komen graag met onze poffertjeskraam naar u toe.

poffertjes

Nog vragen?

Wilt u meer weten over ons? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neemt u dan direct contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Vult u hiervoor meteen het online contactformulier in of stuurt u ons een e-mail via [email protected]. U ontvangt dan zo spoedig een antwoord op uw bericht. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 0513-432287. U wilt toch ook dé lekkerste poffertjes van het land proeven?