Huur onze suikerspinmachine

Wanneer u een suikerspinmachine wilt inhuren voor een speciale gelegenheid, dan helpen wij van Klooster Poffertjes u graag. Sinds 1972 zijn wij werkzaam als poffertjesbakker, maar ook voor het maken van suikerspinnen op verschillende evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bekende Nederlandse naam. Wij hebben dan ook al op diverse feesten en gelegenheden mogen staan. Bent u onze nieuwe klant?

Wij komen graag naar u toe

Bij ons kunt u een suikerspinmachine en poffertjeskraam voor iedere gelegenheid huren. Wij hebben al op veel grote evenementen mogen staan. Denk hierbij aan een optreden van K3 in de IJsselhallen, tussen de pelikanen in een dierenpark, maar ook staan wij regelmatig met onze suikerspinmachine op kleine braderieën en familiefeesten. Omdat onze wagen klein van stuk is, kunnen wij zelfs in een kleine ruimtes suikerspinnen voor u maken. Ook wanneer uw locatie lastig te bereiken is, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Onze kraam is namelijk demontabel, waardoor wij onze suikerspinmachine zelfs door nauwe steegjes heen kunnen manoeuvreren.

Waarom kiezen voor Klooster Poffertjes?

U kunt natuurlijk een suikerspinmachine bij iemand anders huren. Maar wij van Klooster Poffertjes doen graag dat beetje extra voor u. Bij ons vindt u dan ook altijd het volgende:

  • Klooster Poffertjes beschikt over een suikerspinmachine met windkap. Door een klein zuchtje wind kan het gesponnen suiker alle kanten opvliegen. Met een windkap wordt dit voorkomen.
  • Wij kunnen suikerspinnen in diverse kleuren maken.
  • Door zijn geringe afmetingen kunnen onze kramen op vrijwel iedere locatie in Nederland neergezet worden.
  • Naast suikerspinnen kunnen wij ook op uw feest poffertjes bakken.
  • Of het nu gaat om een klein bedrijfsfeestje of een groot evenement, wij komen graag met onze suikerspinmachine naar u toe.

Suikerspinmachine

Graag meer informatie? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over onze kramen? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door online het contactformulier in te vullen, maar u kunt ons ook mailen op [email protected]. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw e-mail. Wilt u graag telefonisch contact met ons opnemen? Bel dan vandaag nog naar 0513-432287. Wij vertellen u graag meer over het huren van onze suikerspinmachine.