Een poffertjes kraam huren?

Wilt u graag een poffertjes kraam inhuren voor uw familiefeest of een braderie? Dan zit u goed bij Klooster Poffertjes. Door onze klanten worden wij bestempeld als bakker van dé lekkerste poffertjes in het land. Maar wij bieden u meer. Door zijn oud-Hollandse uitstraling is onze kraam ook een blikvanger voor ieder feest. Huurt u onze poffertjesbakker in, dan haalt u niet alleen de lekkerste traktatie in huis, maar brengt u ook gezelligheid naar uw feest.

Onze poffertjes kraam op kleine en grote evenementen

In 1972 zijn wij begonnen als poffertjesbakker. In de beginjaren hadden wij een simpele kraam met een eenvoudig decor. Wat ooit als een hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Wij hebben met onze poffertjes dan ook al op verschillende feesten en gelegenheden door heel het land mogen staan. Zo waren wij met onze poffertjes kraam aanwezig bij een concert van K3 in de IJsselhallen, stonden wij te bakken tussen de lama’s en pelikanen in een dierentuin en hebben wij zelfs op het Bevrijdingsfestival in Leeuwarden gestaan. U vindt onze kraam niet alleen op de grote evenementen, maar wij staan ook met regelmaat op een braderie en zelfs voor tuinfeesten kunt u ons inhuren.

Hierom kiest u voor ons

Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Naast dat u bij ons dé lekkerste poffertjes van het land vindt, bieden wij u ook het volgende:

  • Onze kraam kunnen wij op zowel grote als kleine locaties neerzetten.
  • Wij kunnen onze wagen uitbreiden met een terras.
  • Onze poffertjes worden gemaakt door een professionele kok.
  • U kunt ons door heel het land inhuren voor uw evenement.
  • Wij kunnen ook suikerspinnen voor u maken.

Poffertjes Kraam

Wilt u graag iets meer weten over het inhuren van onze kraam? Of heeft u nog andere vragen voor ons? Neemt u dan contact met ons. Wij beantwoorden uw vragen graag. Hiervoor kunt u het contactformulier op onze site invullen of stuurt u een mail naar [email protected]. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0513-432287. Onze medewerkers helpen u dan graag verder. Wat kan onze poffertjes kraam voor u betekenen?