Poffertjeskraam huren in Sneek?

Wilt u graag een poffertjeskraam in Sneek huren voor een bepaalde gelegenheid? Of u nu zoekt naar een poffertjeswagen voor een beurs of voor een klein familiefeest in Sneek, wij van Klooster Poffertjes helpen u graag. Onze poffertjes worden gebakken door een professionele kok en dat proeft u. Onze poffertjeskraam wordt dan ook niet voor niets door onze klanten geroemd. Wilt u deze lekkernij ook op uw feest of uw gelegenheid? Kies dan voor onze poffertjeskraam in Sneek.

Huur onze poffertjeskraam in Sneek

Doordat onze poffertjesbakker de lekkerste poffertjes bakt en omdat onze poffertjeswagen klein van stuk is, worden wij als poffertjeskraam voor verschillende gelegenheden ingehuurd. Zo waren wij bij de heropening van Café Marcella in Amsterdam, maar hebben wij ook al een keer poffertjes gebakken tussen de lama’s en pelikanen van het dierenpark in Tuitjenhorn. Maar u kunt onze poffertjeskraam ook huren voor familie- of bedrijfsfeesten in Sneek. Denk hierbij aan:

  • Een verjaardagsfeest voor iemand die 50 wordt
  • Een eindexamengala
  • Een braderie
  • De opening van uw bedrijfspand in Sneek
  • Een personeelsfeest

Wilt u onze poffertjeskraam inhuren voor een andere gelegenheid? Dat is geen enkel probleem. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Poffertjeskraam Sneek

Onze poffertjeskramen

In 1972 zijn wij begonnen met onze poffertjes kraam. Ooit begonnen wij met deze wagen als hobby, maar inmiddels is onze poffertjeskraam uitgegroeid tot een echt Nederlands begrip. Bij ons kunt u in Sneek kiezen uit verschillende poffertjeskramen. Onze kramen hebben een oud-Hollands karakter, waardoor ze een sieraad zijn voor elke gelegenheid. Daarnaast is onze poffertjeswagen klein, maar kan deze uitgebreid worden met een terras. Hierdoor kunnen wij op zowel kleine als grote locaties geplaatst worden. Onze poffertjes kunnen zowel op een elektrische als gasoven gebakken worden.

Graag meer weten?

Wilt u graag wat meer informatie over onze poffertjeskraam? Of heeft u nog een andere vraag voor onze poffertjesbakker? Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen door een mail naar [email protected] te sturen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0513-432287. Welke vraag u ook heeft, wij beantwoorden hem graag. Ook bespreken wij graag met u wat wij in Sneek voor u kunnen betekenen. Onze poffertjeskraam in Sneek bakt voor u de lekkerste poffertjes van het land.