Op zoek naar een poffertjeswagen?

Wanneer u graag een poffertjeskraam in Sint Nicolaasga voor een gelegenheid wilt huren, dan bent u bij Klooster Poffertjes aan het juiste adres. Onze poffertjes worden volgens eigen recept gebakken en zijn door onze klanten bestempeld als de beste van Nederland. Onze poffertjeskraam is demontabel. Wij kunnen onze kraam dus zelfs door kleine passages in Sint Nicolaasga manoeuveren, mocht dat nodig zijn. Ook kunnen we hierdoor op verschillende etages onze lekkernijen bakken. Onze poffertjeskraam is in Sint Nicolaasga dan ook bij verschillende evenementen inzetbaar.

Breng oud-Hollandse sfeer naar uw evenement!

De poffertjeskraam van Klooster Poffertjes heeft een oud-Hollands karakter, waarmee u direct gezelligheid brengt naar ieder feest of bijzondere gelegenheid in Sint Nicolaasga. Wij hebben meerdere poffertjeskramen die u kunt huren. Zo beschikken wij over een kraam met het uiterlijk van een oude bakkerij. Zelfs het interieur van deze poffertjes kraam is hierop aangepast. Zo werken wij met beslagkommen met een nostalgische uitstraling. Ook vindt u op onze poffertjeswagen kleine sfeervolle details, zoals diverse schilderingen en versieringen. Onze poffertjes kraam is van klein van formaat. Dit maakt onze poffertjeswagen zelfs geschikt voor de wat kleinere evenementen of een locatie waar niet veel ruimte is in Sint Nicolaasga.

Onze mogelijkheden Sint Nicolaasga

Voor een familiegelegenheid of een bedrijfsfeest kunt u verschillende poffertjeskramen in Sint Nicolaasga inhuren. Dat begrijpen wij bij Klooster Poffertjes. Maar wanneer u niet voor ons kiest, dan zult u uzelf tekortdoen. Onze poffertjesbakker bakt namelijk de beste poffertjes van het land. Maar onze poffertjeskraam biedt u meer dan dat:

  • Onze poffertjes worden gebakken door een ervaren kok.
  • U kunt onze poffertjeskraam huren voor zowel grote als kleine gelegenheden.
  • Wij bakken deze lekkernij alssinds 1972.
  • Door zijn afmetingen kan onze poffertjeskraam op bijna iedere locatie geplaatst worden.
  • Naast deze oer-Hollandse lekkernij kunnen wij ook suikerspinnen maken met onze suikerspinmachine.

Poffertjeskraam Sint Nicolaasga

Graag wat meer informatie?

Heeft u nog vragen voor onze poffertjesbakker? Of wilt u graag meer weten over het huren van onze poffertjeskraam? Onze medewerkers bespreken met veel plezier wat er mogelijk is in Sint Nicolaasga. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar [email protected], maar u kunt ons ook bellen op 0513-432287. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. Voor welke gelegenheid mag onze poffertjeskraam in Sint Nicolaasga deze lekkernij bakken?