Een poffertjeskraam huren?

Door onze poffertjeskraam in Lelystad in te huren, brengt u oer-Hollandse gezelligheid naar ieder feest of evenement. Wist u dat poffertjes van oorsprong uit Frankrijk komen? Ze zijn per ongeluk door Franse kloosterbroeders ontdekt tijdens de Franse revolutie. Meel was toentertijd schaars. Om toch hun hosties te kunnen maken, gingen de broeders op zoek naar nieuwe ingrediënten. Zo werd de lekkernij geboren zoals wij deze nu kennen. Wanneer u de lekkerste poffertjes wilt weten, moet u bij Klooster Poffertjes zijn in Lelystad!

Wanneer kunt u onze poffertjeswagen inhuren?

Onze poffertjeskraam is 2 bij 3 meter groot. Door zijn geringe afmetingen kan onze poffertjeswagen dus ook op de wat kleinere locaties in Lelystad geplaatst worden. Ook is onze wagen demontabel. Mocht uw terrein moeilijk te bereiken zijn, dan is dat ook voor onze poffertjes kraam geen probleem. Het is voor ons zelfs een optie om op etages poffertjes te bakken. U kunt onze poffertjeskraam huren voor onder andere:

  • Familiefeesten, bijvoorbeeld wanneer iemand 50 wordt of wanneer iemand een jubileum viert
  • Personeelsfeesten, zoals kerst of ter afsluiting van het (school)jaar
  • Schoolfeesten, bijvoorbeeld een gala of omdat de school een jubileum viert

Wilt u onze poffertjeskraam in Lelystad voor een van deze gelegenheden of een ander evenement inhuren? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is.

Poffertjeskraam Lelystad

Oud-Hollandse gezelligheid op uw gelegenheid

Wij zijn onze poffertjeswagen ooit begonnen in 1972 als hobby. In het begin was onze poffertjeskraam dan ook redelijk simpel. Door de jaren heen zijn de Klooster poffertjes tot een waar begrip in Nederland uitgegroeid. Er zijn meerdere kramen bijgekomen, met een oud-Hollandse uitstraling wat het karakter van het poffertjes eten versterkt. Door onze poffertjes kraam in Lelystad in te huren, maakt u niet alleen van iedere gelegenheid een smulfestijn. Maar u brengt ook oer-Hollandse gezelligheid naar uw evenement. Naast onze poffertjeskraam kunt u in Lelystad bij ons ook een suikerspinmachine huren.

Huur onze poffertjeskraam in Lelystad

Wilt u graag meer informatie over het huren van een poffertjeskraam? Of wilt u direct een afspraak maken voor het inhuren van een van onze kramen in Lelystad? Neemt u in beide gevallen dan contact met ons op. U kunt hiervoor het online formulier invullen dat u op onze website vindt, maar u kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer 0513-432287, wanneer u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreekt. Voor welke gelegenheid wilt u onze poffertjeskraam in Lelystad inhuren?