Oer-Hollandse lekkernij?

Wilt u graag een poffertjeskraam in Leeuwarden huren? Dan zit u goed bij Klooster Poffertjes. Oorspronkelijk komt deze lekkernij uit Frankrijk en is het recept eigenlijk per ongeluk ontdekt door kloosterbroeders. Doordat tijdens de Franse Revolutie al het meel naar het leger ging, waren deze broeders genoodzaakt om hun hosties te bereiden met andere ingrediënten. Ze kozen voor boekweit en samen met andere ingrediënten zijn de poffertjes ontstaan zoals wij ze nu kennen. Onze poffertjeskraam maakt van ieder feest in Leeuwarden een smulpartij!

Kies in Leeuwarden voor de lekkerste poffertjes

Wanneer u voor een familiefeest of een andere gelegenheid een poffertjeskraam wilt inhuren, dan heeft u in Leeuwarden de keuze uit meerdere kramen. Kiest u niet voor onze poffertjeswagen, dan zult u echter uzelf tekortdoen. Wij bakken namelijk niet alleen de beste poffertjes van het land, maar wij bieden u meer:

  • Wij staan zowel op grote als kleine evenementen als feesten.
  • Bij ons staat een ervaren kok aan het roer van onze poffertjeskraam.
  • Onze poffertjes kraam is al sinds 1972 een begrip.
  • U vindt bij ons ook een suikerspinmachine.
  • De kraam heeft een gas- en elektrische oven voor het bakken van poffertjes

Wilt u graag onze poffertjeskraam huren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen doen.

Poffertjeskraam Leeuwarden

Voor welk evenement kunt u ons inschakelen?

Van Europa’s grootste karpersbeurs CARP tot de LEGO-dagen in Venray, wij hebben al op diverse grote evenementen mogen staan door heel het land. Klooster Poffertjes is dan ook echt een begrip in Nederland. Wij komen graag bij u langs in Leeuwarden voor een bedrijfsfeest en zelfs voor een familiefeest komen wij met onze poffertjeskraam bij u op bezoek. Doordat onze poffertjeswagen klein van stuk is, slechts 2 bij 3 meter, is deze makkelijk te plaatsen, ook op de wat kleinere locaties. Voor welk evenement u ons ook wilt inschakelen, of op welke locatie, wij komen graag met onze poffertjeskraam naar Leeuwarden.

Onze poffertjeskraam in Leeuwarden?

Wilt u graag wat meer informatie over onze poffertjeskraam? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected]. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0513-432287. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in Leeuwarden. Kies voor oud-Hollandse gezelligheid en huur onze poffertjeskraam in Leeuwarden in.