De beste poffertjes van het land

Voor de beste poffertjesbakker van het land moet u bij Klooster Poffertjes zijn. Aan het roer van onze poffertjeskraam staat een heuse kok met jarenlange ervaring. Aan de hand van ons eigen recept maakt hij voor u de lekkerste poffertjes van Nederland. Wij bakken onze lekkernij op verschillende evenementen door het hele land. Zo stonden wij op het Bevrijdingsfestival in Leeuwarden, maar hebben wij ook op het Mediapark in Hilversum gestaan met onze kraam. Voor welk evenement u ons ook wilt inschakelen of waar u ook in Nederland woont, wij komen graag met onze poffertjeswagen naar u toe.

Voor welke gelegenheden kunt u ons inhuren?

Dankzij het compacte formaat van onze poffertjeskraam kan Klooster Poffertjes deze lekkernij bijna overal in Nederland voor u klaarmaken. Huurt u ons voor een groot evenement? Dan kunnen wij onze wagen uitbreiden met een terras. Is de ruimte wat kleiner? Dan bakken wij onze poffertjes op meerdere etages. U kunt ons van Klooster voor onder meer de volgende evenementen inhuren:

  • Bedrijfsfeesten, zoals een opening van een pand of om een 25-jarig bestaan te vieren
  • Schoolfeesten, bijvoorbeeld een gala of de opening van een nieuw schooljaar
  • Familiefeesten, zoals een verjaardag of om een huwelijk te vieren
  • Diverse evenementen, denk hierbij aan een beurs, concert of braderie
  • Wilt u graag de poffertjes van Klooster proeven? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is.

Klooster poffertjes

Oud-Hollands gezellig

Toen wij in 1972 begonnen als poffertjesbakker was onze kraam nog zeer eenvoudig. Deze uit de hand gelopen hobby is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in het land. De poffertjes van Klooster staan dan ook door heel Nederland bekend als de beste. Wij hebben twee verschillende poffertjeswagens, ieder met een oud-Hollands karakter. Hiermee wordt het nostalgische gevoel dat hoort bij het eten van deze lekkernij versterkt. Door de poffertjeswagen van Klooster in te huren voor uw evenement maakt u van iedere gelegenheid een smulpartij en zorgt u voor oer-Hollandse gezelligheid.

Klooster poffertjes proeven?

Wilt u ook graag de lekkernij van Klooster op uw partij? Of wilt u graag eerst meer informatie over onze poffertjes? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Vult u hiervoor het contactformulier op onze website in of zend ons een e-mail op [email protected]. Graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Belt u in dat geval naar 0513-432287. Ook Klooster poffertjes op uw evenement?