Ga voor dé beste poffertjeskraam in Hoogeveen

Op zoek naar een poffertjeskraam in Hoogeveen? Dan kunnen wij van Klooster Poffertjes u helpen. Met onze poffertjeswagens brengt u de oud-Hollandse sfeer van het poffertjes eten naar ieder feest of evenement in Hoogeveen. Onze kramen hebben een nostalgisch uiterlijk. Zo heeft een poffertjeswagen het uiterlijk van een ouderwetse bakker, terwijl de andere lijkt op een oud kasteel. Haal ook sfeer en gezelligheid naar uw evenement en huur onze poffertjeskraam in.

Breng sfeer naar iedere gelegenheid

Wij zijn Klooster Poffertjes ooit begonnen als hobby in 1972. In het begin hadden wij dan ook maar 1 poffertjeskraam met een simpel decor. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een bekende naam in Nederland. Wij hebben dan ook op verschillende locaties in het land poffertjes mogen bakken. Inmiddels beschikken wij over verschillende poffertjeskramen. Onze poffertjeskraam heeft een oud-Hollands uitstraling, waardoor deze sfeer en gezelligheid brengt naar elke gelegenheid in Hoogeveen. Omdat onze poffertjeswagen demontabel is, kunnen wij op ieder locatie onze lekkernij voor u bakken. Denk hierbij aan een groot evenement zoals een braderie, maar ook wanneer een familielid 50 wordt, komen wij graag naar u toe in Hoogeveen.

Daarom kiest u voor ons

Wanneer u een poffertjeskraam in Hoogeveen wilt huren, dan heeft u de keuze uit verschillende poffertjesbakkers. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onze poffertjesbakker heeft werkelijk overal in Nederland poffertjes gebakken, zelfs tussen de pelikanen en lama’s van een dierenpark. U kunt dan ook onze poffertjeskraam huren voor grote als kleine gelegenheden.
  • Omdat onze poffertjeskraam maar 2 bij 3 meter groot is, kan deze op bijna iedere plek in Hoogeveen gestald worden.
  • Wij beschikken ook over een suikerspinmachine.
  • Onze poffertjes worden gebakken door een professionele kok.
  • Omdat onze poffertjeswagen demontabel is, kunnen wij onze poffertjes kraam ook door smalle steegjes manoeuvreren. Ook kunnen wij hierdoor op verschillende etages bakken.

Poffertjeskraam Hoogeveen

Hoe kunnen wij helpen?

Wanneer u meer wilt weten over onze poffertjeskraam of u meer informatie wilt over het huren van onze kraam in Hoogeveen, dan kunt u natuurlijk contact met onze medewerkers opnemen. Vult u hiervoor het contactformulier in op onze website of stuur ons een e-mail: [email protected]. Wij beantwoorden uw bericht dan zo vlug mogelijk. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0513-432287. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wat mag onze poffertjeskraam in Hoogeveen voor u betekenen?