Dé beste poffertjes van het land

Graag een poffertjeskraam in Heerenveen inhuren? Kies dan voor de lekkerste poffertjes van het land en schakel onze poffertjeskraam in. Bij Klooster Poffertjes zijn we sinds 1972 werkzaam als poffertjesbakker en hebben een heuse kok aan het roer staan. Ooit is dit begonnen als hobby, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een waar begrip in Nederland. De ingrediënten voor deze lekkernij worden met zorg gekozen en volgens geheim recept bereid. Klooster Poffertjes worden dan ook niet voor niets door onze klanten bestempeld als de beste van Nederland. Is deze lekkernij ook op uw feestje in Heerenveen van de partij?

Onze mobiele poffertjeskraam in Heerenveen

Met de poffertjeskraam van Klooster Poffertjes creëert u in een mum van tijd een oer-Hollandse sfeer op uw bedrijfs- of familiefeest in Heerenveen. De poffertjeskramen van Klooster Poffertjes hebben een oud-Hollands uiterlijk. Onze kramen zijn dan ook een sieraad voor elke gelegenheid. Daarnaast kunnen onze poffertjeskramen op vrijwel iedere locatie geplaatst worden. Onze poffertjes kraam is klein van stuk: slechts 2 bij 3 meter. Hierdoor kunnen wij zelfs op een klein familiefeest poffertjes komen bakken. Ook is onze poffertjeswagen demontabel, waardoor deze gemakkelijk te transporteren is. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij zelfs op diverse etages bakken.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij hebben al op verschillende evenementen en feesten poffertjes gebakken. Zo stond onze poffertjeskraam op de grootste Karpersbeurs van Europa, maar wij hebben ook tussen de pelikanen en lama’s in een dierenpark in Tuitjenhorn gebakken. U kunt onze poffertjeskraam huren voor (kleinere) feesten. Zo kunt u ons in Heerenveen ook voor de volgende evenementen inhuren:

  • Familiefeesten. Wanneer iemand bijvoorbeeld 50 wordt of een familiedag.
  • Bedrijfsfeesten. Wij komen graag met onze poffertjeskraam in Heerenveen langs voor bijvoorbeeld openingen van een bedrijfspand of winkel.
  • Schoolfeesten. Denk hierbij aan een jubileum, een afsluiting van het jaar of een gala.
  • U kunt bij ons ook een suikerspinmachine huren.

Heeft u in Heerenveen een ander evenement in gedachte waarvoor u onze poffertjeskraam wilt inschakelen? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Poffertjeskraam Heerenveen

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over het huren van onze poffertjeskraam? Of wilt u ons inschakelen voor een evenement in Heerenveen? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt hiervoor een e-mail naar [email protected] sturen. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. U kunt ons telefonisch bereiken op 0513-432287. Onze medewerkers staan u graag te woord. Maak van uw feest of gelegenheid ook een smulfestijn en schakel poffertjeskraam in Heerenveen in!