Dé beste poffertjes van Nederland

Bent u op zoek naar dé beste poffertjesbakker in Groningen? Dan bent u bij Klooster Poffertjes aan het juiste adres. Onze poffertjes worden op ambachtelijke wijze voor u op locatie gebakken. Met onze poffertjeskraam in Groningen op uw braderie of ander evenement creëert u in een handomdraai oer-Hollandse gezelligheid. Onze poffertjeskraam zal een onuitwisbare indruk maken op uw gasten. Daarnaast beschikken wij ook over een suikerspinmachine en kunnen wij dus ook suikerspinnen voor u maken. Wat mag onze poffertjeskraam in Groningen voor u doen?

Onze oud-Hollandse poffertjeskraam

Sinds 1972 is onze poffertjes kraam al actief. De oprichter van Klooster Poffertjes, Henk Klooster, is oorspronkelijk 1e kok van beroep. Ooit begonnen als hobby is onze poffertjeswagen inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Door menig klant zijn onze poffertjes dan ook al omschreven als “de lekkerste van het land”. Wij staan op evenementen door heel Nederland. Wilt u onze poffertjeskraam in Groningen huren? Wij komen graag naar u toe. Door zijn ‘oud-Hollandse’ uiterlijk is onze poffertjeskraam een aanwinst voor ieder bedrijfs- of familiefeest. Daarnaast is onze poffertjeswagen klein, waardoor wij op vrijwel iedere locatie in Groningen kunnen bakken. Ook is het mogelijk om onze kraam uit te breiden met een terras.

Poffertjeskraam huren Groningen?

Door de afmetingen van onze poffertjeskraam kunnen wij op (bijna) iedere plek poffertjes bakken. Zo hebben wij al in de IJsselhallen in Zwolle gestaan, maar kunt u ons ook op menig personeelsfeest vinden. Daarnaast beschikken wij over 2 kramen die demontabel zijn. Hierdoor kunnen we eenvoudig onze kramen vervoeren, maar kunnen we ook op verschillende etages bakken. U kunt in Groningen onze poffertjeskraam huren voor onder meer:

  • Tuinfeesten
  • Bedrijfsfeesten
  • Openingsfeesten of jubilea
  • Schoolfeesten
  • Braderieën

Wilt u graag meer weten over onze poffertjes kraam? Neem dan snel contact op.

Poffertjeskraam Groningen

Graag meer weten?

Heeft u nog vragen over onze poffertjeskraam? Of wilt u onze poffertjeskraam huren in Groningen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0513-432287. Ook kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een bericht terug. Of huur vandaag nog onze poffertjeskraam in Groningen: poffertjes om uw vingers bij af te likken!