Kies voor de lekkerste poffertjes

Op zoek naar een poffertjeskraam in Drachten? Dan zit u goed bij Klooster Poffertjes. Wist u dat poffertjes oorspronkelijk uit Frankrijk komen? En per ongeluk door kloosterbroeders ontdekt zijn? Tijdens de Franse Revolutie was meel schaars, omdat dit naar het leger ging. Om hun hosties toch te kunnen maken, gingen zij op zoek naar nieuwe ingrediënten. Zo ontstonden de poffertjes zoals wij ze tegenwoordig kennen. Wilt u ook graag een poffertjeskraam op uw evenement in Drachten? Vraag ons dan om langs te komen.

Waarom onze poffertjeskraam in Drachten?

Wanneer u een familiegelegenheid of een bedrijfsfeest heeft in Drachten, dan kunt u hiervoor onze poffertjeskramen huren. U profiteert dan van de vele voordelen die onze poffertjeskraam u te bieden heeft. Wij bakken namelijk de lekkerste poffertjes van het land. Maar dat is niet het enige:

  • Onze poffertjeswagen kan op zowel kleine als grote locaties geplaatst worden, omdat deze demontabel is en klein van formaat.
  • Onze poffertjes worden gebakken door een professionele kok met jarenlange ervaring.
  • Wij beschikken ook over een suikerspinmachine en kunnen dus ook suikerspinnen voor u in Drachten maken.
  • Onze poffertjeskraam is uit te breiden met een terras.
  • Sinds 1972 is onze kok werkzaam als poffertjesbakker.

Poffertjeskraam Drachten

Oud-Hollandse gezelligheid op uw evenement

Onze poffertjeskraam heeft een oud-Hollandse uitstraling. Hierdoor brengt u meteen sfeer in uw speciale gelegenheid of feest. Wij beschikken over verschillende poffertjeskramen die u in Drachten kunt huren. Zo hebben wij een poffertjes kraam in de vorm van een kasteel, maar ook eentje die eruitziet als een oude bakkerij. Zelfs het interieur heeft een nostalgische uitstraling. Ook vindt u op de poffertjeskramen van Klooster Poffertjes kleine details, zoals verschillende schilderingen. Omdat onze poffertjeswagen maar 2 bij 3 meter is, kan onze poffertjeskraam in Drachten op allerlei locaties geplaatst worden.

Heeft u interesse?

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden in Drachten? Wilt u graag onze poffertjeskraam huren? Of heeft u nog een vraag over onze poffertjeskraam? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze poffertjesbakker. Wij staan voor u klaar. U kunt hiervoor een e-mail naar [email protected] toesturen. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan kunt u ons ook bereiken op 0513-432287. Voor de beste poffertjeskraam Drachten moet u bij de poffertjesbakker van Klooster Poffertjes zijn.