Een poffertjeskraam huren in Apeldoorn?

Bent u op zoek naar een poffertjeskraam in Apeldoorn? Dan zit u goed bij Klooster Poffertjes. Aan de hand van ons eigen recept maakt onze poffertjesbakker deze lekkernij voor u. Aan het roer van onze poffertjeskraam staat een professionele kok. Wij weten dan ook wat er komt kijken bij het bakken van deze heerlijke traktatie voor grote, maar ook de wat kleinere groepen. Wij komen graag bij u langs in Apeldoorn om ze op locatie in onze poffertjes kraam voor u te bakken.

Oud-Hollandse lekkernij

Klooster Poffertjes is ooit begonnen als hobby, maar in de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een echt begrip in Nederland. Veel van onze klanten omschrijven ons dan ook als de beste poffertjeskraam van het land. Met de echte Oud Hollandse uitstraling van onze poffertjeswagen wordt de nostalgische sfeer rondom het eten van deze lekkernij versterkt. Met onze kramen haalt u dan ook niet alleen een sieraad naar uw evenement of feest, maar zorgt u ook voor een passende sfeer bij iedere gelegenheid in Apeldoorn. Doordat onze poffertjeskraam gering van formaat is, kunnen wij op bijna iedere plek poffertjes voor u bakken. Voor welke gelegenheid wilt u onze kramen inhuren?

Kies voor de lekkerste poffertjes in Apeldoorn

  • Onze poffertjeskraam is maar 2 bij 3 meter groot. Hierdoor kan onze poffertjeswagen op vrijwel iedere locatie in Apeldoorn neergezet worden.
  • Onze kramen zijn demontabel, waardoor wij onze poffertjeskraam zelfs door nauwe passages kunnen manoeuvreren waardoor wij poffertjes  kunnen bakken op etages of moeilijk bereikabre plekken.
  • Bij ons worden de poffertjes gebakken door een professionele kok, die jarenlang ervaring heeft als chefkok in een professionele keuken.
  • Van de IJsselhallen in Zwolle tot naast de pelikanen en lama’s van een dierentuin, onze poffertjes kraam heeft werkelijk overal gestaan. U kunt onze poffertjeskraam in Apeldoorn dan ook inhuren voor zowel grote als kleine evenementen.
  • Naast dat u onze poffertjeskraam kunt huren, kunnen wij ook suikerspinnen voor u maken. Wij beschikken namelijk tevens over een suikerspinmachine.

Poffertjeskraam Apeldoorn

Wilt u meer weten?

Heeft u nog een vraag over onze mogelijkheden in Apeldoorn? Of wilt u graag meer over onze poffertjesbakker weten? Vul dan direct het contactformulier op onze website in of stuur ons een e-mail via [email protected]. Wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, dan kunt u natuurlijk bellen naar 0513-432287. Wij helpen u graag verder en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Voor de beste poffertjeskraam in Apeldoorn moet u bij Klooster Poffertjes zijn: wij maken van ieder feest een waar smulfestijn.